Shop

Home Product Köp Lean Blue Raspberry Syrup

Köp Lean Blue Raspberry Syrup

kr1,800.00

Den ursprungliga smaksirap med naturliga ingredienser och artificiell smak.

Kosttillskott

Denna produkt är för vuxna (18+) som alla kosttillskott. Rådfråga alltid din läkare om du är osäker på användningen av något tillskott.

Category:

En mängd olika drycker kräver sötning för att kompensera för syrligheten hos vissa juicer som används i dryckesrecepten. Granulerat socker löses inte lätt i kalla drycker eller etylalkohol. Eftersom följande siraper är vätskor, blandas de lätt med andra vätskor i blandade drycker, vilket gör dem till överlägsna alternativ till granulerat socker.

Enkel sirap
Enkel sirap (aka sockersirap eller bar sirap) är en basisk socker- och vattensirap som används av bartendrar som sötningsmedel för att göra cocktails. Enkel sirap tillverkas genom att röra socker i varmt vatten i en kastrull tills sockret är upplöst och sedan kyla lösningen. Förhållandet mellan socker och vatten är 1: 1 i volym för normal enkel sirap, men kan få upp till 2: 1 för enkel sirap. [6] För ren sackaros är mättnadsgränsen ca 5: 1 (500 gram sackaros till 100 ml vatten).

Enkel sirap används också som sötningsmedel vid matlagning och bakning. Att göra en enkel enkel sirap: 1 kopp vanligt bordssocker tillsätts till 1 kopp uppvärmt (men inte kokande [citat behövs]) vatten. Receptet ger ungefär 1 1⁄2 koppar och inte 2 koppar eftersom löst socker har mindre volym. Sockret rörs om i en värmepanna med vatten tills det löser sig och avlägsnas sedan från värmen för att svalna. Under uppvärmningen är det viktigt att inte låta temperaturen stiga över 320 ° F (160 ° C). Socker karamelliseras vid 320 ° F (160 ° C) [7] vilket ger en avsmak. Allt socker löses upp långt under denna punkt om det omrörs tillräckligt. Slutresultatet ska vara tydligt.

Genom att kombinera Demerara socker, en typ av naturligt brunt socker, med vatten produceras Demerara sirap. Sockerersättningar som honung eller agave-nektar kan också användas för att göra sirap. En kryddad enkel sirap kan göras genom att tillsätta hela allspice, hela kryddnejlikor och kanelstänger. [8]

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Open chat