Shop

Home Product köp Legal Lean Mango Syrup i Sverige

köp Legal Lean Mango Syrup i Sverige

kr1,800.00

Vår senaste smakförlängning till den legala familjen för magert avslappningssirap finns i mango-ananas. Det är en perfekt blandning av mango smält med en naturlig ananassmak för att göra en perfekt kombination för att hjälpa vår lojala fans att slappna av och slappna av efter en lång dag och sova gott och oavbrutet och vakna upp och känna sig uppdaterade.

Kosttillskott

Denna produkt är för vuxna (18+) som alla kosttillskott. Rådfråga alltid din läkare om du är osäker på användningen av något tillskott.

Category:

Lean Mango Sirap spricker med söta, saftiga körsbärssmaker och erbjuder 150 mg per uns ren THC. Lägg till ett stänk av mangosirap i din favoritdryck och njut av blandningen av avslappnande smaker. Canna Lean THC-sirap packar ett stort slag med 900 mg THC i hela flaskan. Beställ Muffin Tech Canna Lean Mango Sirap online. Kushfly levererar kurerat urval av koncentrat, blommor, matvaror och märken för vuxenbruk i Los Angeles. Du kan beställa Muffin Tech Canna Lean Mango Syrup online och få den levererad till din dörr i Hollywood, West Hollywood, North Hollywood, Studio City, Burbank och de flesta städer i Los Angeles. Beställ bara online, via sms, eller ring oss! Leverans till de flesta städer i LA tar mindre än 1 timme. Du kommer att få en spårningslänk med live leveransuppdateringar och ETA.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Open chat