Shop

Home Product Testosteron Cypionate

Testosteron Cypionate

kr1,800.00

Testosteroncypionat tillverkat av Watson Pharmaceuticals är en effektiv behandling för låga T-nivåer hos män. Många användarrecensioner har bekräftat att det fungerar. Därför är det viktigt att konsultera läkaren regelbundet och övervaka dina framsteg för att bedöma hur behandlingen påverkar dig.

Testosteron är ett manligt könshormon som produceras naturligt i den manliga kroppen och är nödvändigt för muskeltillväxt, normal sexuell utveckling, könsutveckling och benhälsa. Men vissa män kan inte producera tillräckligt med testosteron för sina kroppar.

I sådana fall kan läkaren förskriva testosteronersättningsterapi (TRT). En av de vanligaste formerna av sådan behandling är testosteron-cypionatinjektioner.

Vad är Testosteron Cypionate?

Testosteron-  cypionat  är  ett  billigt syntetiskt derivat av testosteron. I form av oljelöslig 17 (beta) – cyklopentylpropionatester av androgen hormon som stöder  normal  manlig  utveckling . Fördelarna med denna form är hastighet med långsam frisättning efter injektion och lång halveringstid i förhållande till andra testosteronderivat, FDA godkänt sedan juli 1979 .

Injektioner ska användas hos män som inte kan producera tillräckligt med naturligt testosteron för att upprätthålla normala kroppsfunktioner som sexuell funktion och tillväxt och utveckling av muskler och ben.

I sådana fall kan läkaren ordinera testosteron för att kompensera för bristen på naturlig produktion. Läkemedlet kan också användas för att behandla olika typer av bröstcancer hos kvinnor. Cypionate är endast lämpligt för vuxna.

Patienter med följande tillstånd bör också informera vårdgivaren om dem:

 • Bröstcancer
 • Andningsproblem när du sover
 • Diabetes
 • Hjärtsjukdom
 • Njursjukdom
 • Leversjukdom
 • Lungsjukdom
 • Prostatacancer
 • Allergisk reaktion mot testosteron

Patienter bör också undvika medicinen om deras kvinnliga partner är gravida, försöker bli gravid eller ammar

Vem ska använda Testosteron Cypionate?

Testosteron ska endast användas av vuxna män. I de fall deras kropp inte kan producera tillräckligt med hormoner för att stödja funktioner som sexuella, utveckling av ben och muskler.

Hur fungerar testosteroninjektioner?

Testosteron tillhör en klass av läkemedel som kallas androgener (manliga hormoner). Läkemedlet administreras för att ersätta naturligt testosteron hos män som lider av tillstånd orsakade av brist på det, såsom erektil dysfunktion.

Även om andra saker kan orsaka sådana tillstånd används testosteron endast för att behandla symtom som orsakas av låga T-nivåer. Du bör använda medicinen efter att ett blodprov har bekräftat din testosteronbrist.

Behöver du recept för testosteron-cypionat?

Watson testosteron cypionate är ett kontrollerat ämne, därför är det olagligt att köpa det utan läkares recept. Att köpa receptfritt testosteron kan vara slöseri med pengar eftersom det kan vara ett ineffektivt tillskott som inte innehåller hormonet.

Du riskerar också din hälsa eftersom TRT inte bör göras utan ordentlig medicinsk övervakning för att inte nämna den tvivelaktiga kvaliteten på medicinen du sannolikt kommer att köpa på den svarta marknaden.

Du kan få ett testosteronrecept från en läkare som är specialiserad på det, bara om du har testosteronbrist.

Vad gör testosteron cypionat med din kropp?

Testosteroninjektioner ger inte omedelbara resultat. Istället kommer kroppen att gå igenom en rad förändringar när nivåerna av T i kroppen normaliseras. Men efter flera veckor bör behandlingen resultera i följande:

 • Ökad sexuell lust och tillfredsställelse
 • Förändringar i utlösning och erektion
 • Förbättrat humör
 • Muskelmassa
 • Ökad muskelstyrka

Dosering och administrering av testosteroncypionat

Innan du administrerar medicinen bör du ha mätt testosteronnivåerna i serum. Om koncentrationen sjunker under det normala intervallet, öka den dagliga injektionsdosen. Om testosteronkoncentrationen i serum stiger över det normala intervallet bör du minska den dagliga dosen.

Du bör avbryta behandlingen om testosteronkoncentrationen i serum ständigt överstiger det normala intervallet. Serumtestosteronkoncentrationen bör mätas regelbundet. Injektionen ska endast ges intramuskulärt.

Den rekommenderade dosen varierar beroende på patientens ålder, kön och individuella diagnos. Dosen justeras vanligtvis efter patientens svar och närvaron av biverkningar.

Den rekommenderade vuxendosen av Watson testosteron cypionat hos vuxna män är 200 mg varannan vecka, den maximala månadsdosen är 400 mg. Läkaren administrerar det som en injektion i skinkorna (glutealmuskel).

Du bör ta medicinen precis enligt instruktioner från läkaren Om du missar ett möte och du inte får injektionen, se till att du kommer i kontakt med din läkare så att du kan planera om mötet.

Vem ska inte ta testosteron cypionat?

Barn . Testosteron kan påverka tillväxten av ben hos barn. Det kan få benen att mogna snabbare än vanligt utan en motsvarande höjning av höjden. Det kan leda till kortare vuxenhöjd.

Seniorer . Läkemedlet ska inte användas för att behandla en minskning av testosteron på grund av ålder. En äldre person kan ha högre risk att få prostatacancer, hjärtsjukdomar och förstorad prostata efter att ha tagit läkemedlet.

De som arbetar med olika medicinska tillstånd inklusive bröstcancer, andningsproblem, hjärtsjukdomar, diabetes, njursjukdom, lungsjukdom, leversjukdom, prostatacancer och allergiska reaktioner mot testosteron.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Open chat