Shop

Home Product Zolpidem 10mg

Zolpidem 10mg

kr1,600.00kr6,000.00

Clear
SKU: N/A Category:

Köp Zolpidem 10mg online i Sverige

 

 

Köp Zolpidem 10mg online i Sverige | Zolpidemfor försäljning i sverige | zolpidem

Zolpidem, som säljs under varumärket Ambien, är bland annat ett lugnande medel som främst används för behandling av sömnbesvär. Det rekommenderas vanligtvis endast om sömnhygien inte är effektiv. Wikipedia
Formel: C19H21N3O
Biotillgänglighet: 70% (genom munnen)
Åtgärdens varaktighet: 3 timmar
Eliminationshalveringstid: 2-3 timmar
Utskiljning: Njur (56%); fekal (34%)
Folk söker också efter: Alprazolam, Diazepam, Lorazepam, MER
Varunamn: Ambien, Ambien, Stilnoct, andra

Viktig information

Zolpidem kan orsaka en allvarlig allergisk reaktion. Sluta ta Zolpidem och få akut medicinsk hjälp om du har några av dessa tecken på en allergisk reaktion: Nässelfeber; svårt att andas; svullnad i ansikte, läppar, tunga eller hals.

Dela inte denna medicin med en annan person, även om de har samma symptom som du har. De rekommenderade doserna av zolpidem är inte desamma hos män och kvinnor, och detta läkemedel är inte godkänt för användning hos barn. Missbruk av denna medicinering kan resultera i farliga biverkningar.

beställa stilnox utan recept

Zolpidem kan försämra ditt tänkande eller reaktioner. Du kan fortfarande känna dig sömnig efter att du har tagit det här läkemedlet, särskilt om du tar förlängd frisättningstablett eller om du är kvinna. Vänta minst 4 timmar eller tills du är helt vaken innan du gör någonting som kräver att du är vaken och uppmärksam.

Vissa personer som använder detta läkemedel har engagerat sig i aktiviteter som körning, ätning, promenader, telefonsamtal eller sex och senare har inget minne om aktiviteten. Om detta händer med dig, sluta ta zolpidem och tala med din läkare om en annan behandling för sömnstörningen.

Ta aldrig detta läkemedel i större mängder eller längre än vad som föreskrivs.

Ta inte zolpidem om du har konsumerat alkohol under dagen eller precis innan sängen.

Vissa personer som använder detta läkemedel har engagerat sig i aktiviteter som körning, ätning, promenader, telefonsamtal eller sex och senare har inget minne om aktiviteten.

Köp Zolpidem

I januari 2013 sänkte Food and Drug Administration (FDA) den rekommenderade dosen för Ambien, Edluar och Zolpimist. Om du har tagit Zolpidem tidigare kan din läkare rikta dig att ta en lägre dos av detta läkemedel än du gjorde tidigare.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Open chat